Landing

Violeta fabric care logo

ZAŠTITI ODEĆU KOJU VOLIŠ

Da li volite da nosite čistu i sjajnu odeću? Da li uživate u mirisu sveže oprane garderobe? Prijavite se za bilten Violeta i budite prvi koji će saznati najnovije savete, akcije i igre iz Violete. Odeća će vam biti zahvalna.

3 vrste za sve situacije

Violeta tečni deterdženti specijalisti su za očuvanje boja. Pružaju zaštitu od istezanja i oštećenja tkanina. Ako ste se ikada zapitali koji deterdžent da koristite sa omiljenom odećom, prepustite sve Violeti!

COLOR

BLACK

REPAIR

Zašto violeta?

efekt mikrokapsula

Formula sa mikrokapsulama unutar kojih prenosimo mirisne komponente. Time sprečavamo isparavanje sa površine tkanina i održavamo svežinu.

Prirodnim kretanjem tela molekule se oslobađaju, a sa njima i svež miris. 

Također neutraliziraju neprijatne mirise stvorene znojenjem, kuvanjem i slično.

koncentrirana formula

Koncentrirana formula Violeta deterdženta sadrži visok procenat parfemskih ulja i mirisnih mikrokapsula. Jedinstvena formula omogućava da odeća ima svež i dugotrajan miris te duže zadržavanje mikrokapsula na vlaknima odeće.

16 nedelja svežine

Patentirana tehnologija mikrokapsula održava odeću svežom i do 16 nedelja. Spoj Violeta tekućih deterdženata radi se bez štetnih nusproizvoda poput formaldehida.

Naša tajna

COLOR

Blagi deterdžent za svakodnevno pranje. Čuva odeću u boji i sprečava prenošenje boja. Također štiti vlakna od izvlačenja i oštećenja. Nova kombinacija proteina i inhibitora za prenos boja pruža zaštitu prilikom čestih pranja vaše omiljene odeće.

BLACK

Specijalist za negu i očuvanje crne boje. Uz pomoć novih generacija polimera osigurava intenzitet crnih boja bez sivih tonova.

REPAIR

Protect & Repair s negujućim serumom čuva pamučne i kombinirane tkanine sklone oštećenju. Inovativna 2u1 tehnologija štiti i obnavlja vlakna. Repair serum direktno zaglađuje oštećenja i otklanja ih sa vaše najdraže odeće.

Prijavite se za mesečni Violetin bilten i budite prvi koji će saznati o našim najmirisnijim novim ponudama i programima lojalnosti.Facebook-f


Instagram