Violeta Omekšivači


Violeta fabric care logo

MIRISNA NJEGA ODJEĆE

Voliš nositi čistu i blistavu odjeću? Uživaš u mirisu svježe oprane robe? Prijavi se na Violeta newsletter i među prvima saznaj o najnovijim savjetima, akcijama i nagradnim igrama iz Violete. Tvoja odjeća će ti biti zahvalna.

koji je tvoj omiljeni?

original

Apsolut zrelih cvjetova pačulija dragocjen je ekstrakt kojeg smo odabrali za naš Original omekšivač posvećen ženstvenosti, a ujedinjuje kontraste izražene cvjetnim i drvenastim notama.

sensitive

Uz standardnu formaldehyde free formulu Violeta omekšivača, Sensitive je dodatno dermatološki testiran kako bi bio idealan izbor za najosjetljiviju robu ali i kožu.

sunshine

Sunčevim zrakama okupani cvijetovi citrusa i ananasa, uz mirisne note drvenih mirisa obogaćuju ti odjeću svježinom bez štetnih nusprodukata.

paradise

Čistih i snažnih aroma, oduševit će te svojom svježinom. Zbog svoje formule koja sadrži mirisna ulja protkana cvjetnim notama te svježim mirisom naranče i breskve opravdava svoj savršeni naziv.

lagoon

Mediteranska svježina bila je polazna točka iza Lagoon omekšivača. U njegovom srcu dominiraju aromatične note peperminta te listova mandarine i limete, koji pobuđuju emocije s mediteranskom strasti.

Naša tajna

efekt mikrokapsula

Formula s mikrokapsulama unutar kojih prenosimo mirisne komponente. Time sprječavamo hlapljenje s površine tkanina i održavamo svježinu.

Prirodnim kretanjem tijela molekule se oslobađaju, a s njima i svjež miris. 

Također neutraliziraju neugodne mirise nastale znojenjem, kuhanjem i slično.

koncentrirana formula

Koncentrirana formula Violeta omekšivača sadrži visok postotak parfemskih ulja i mirisnih mikrokapsula. Jedinstvena formula omogućuje odjeći svjež i dugotrajan miris te duže zadržavanje mikrokapsula na vlaknima odjeće.

16 tjedana svježine

Patentirana tehnologija mikrokapsula zadržava odjeću svježom i do 16 tjedana. Spoj Violeta tekućih deterdženata radi se bez štetnih nusprodukata poput formaldehida.

Prijavi se za mjesečni Violetin newsletter i saznaj sve o našim najmirisnijim novim ponudama i programima vjernosti.Facebook-f


Instagram