NAŠA PRIČA

Mi u Violeti se divimo ženama i vjerujemo kako su snažne i samouvjerene žene najbolja inspiracija.

Želimo im olakšati i pojednostaviti svakodnevnu brigu o odjeći i zbog toga smo kreirali nove Violeta blage deterdžente za svakodnevno  pranje, zaštitu i njegu omiljene odjeće.

Znamo da je ženama moda pri vrhu liste prioriteta i da se svaka žena prema odjeći odnosi sa posebnim divljenjem, stoga želimo da  najdraži komadi ostanu  novi i privlačni tijekom dužeg nošenja.

Zahvaljujući ulaganjima u suvremenu  tehnologiju  i inovativna rješenja razvili smo jedinstvenu 2 u 1 tehnologiju pranja i njege rublja koja kombinira snagu dvaju aktivnih sastojaka: proteina za zaglađivanje tkanina i polimera za čuvanje boja. Posebna njega se postiže i pomoću Serum tehnologije koja obnavlja i vraća postojanost oštećenim  vlaknima.

Naš Novi brand „Violeta“ posebnu pozornost pridaje finim mirisima razvijenima u suradnji sa francuskim parfemskim kućama. Sastavnica Violeta mirisa nije samo obična formula, već kombinacija dragocjenih sastojaka koji se spajaju u tajanstvene koncentracije i uvijek nas iznova vraćaju u najljepši svijet sjećanja.

Naša mirisna priča inspirirana je ženama kojima se divimo !