fabriccare-naslovna-antiage

Antiage Omekšivači

fabriccare-antiage-skupa

Posebna liniju limited edition omekšivača koji svojom anti age formulom čuvaju odjeću već od prvog pranja, a neodoljivim mirisima unose dašak luksuza u vašu svakodnevicu. Dostupna pakiranja 0.9 i 1,55 litara

fabriccare-cvijece-antiage

Silk Blossom omekšivač zavodi na prvi miris. Prepoznatljive orijentalne note u koje ćete se zaljubiti u sebi nose svu raskoš vanilije, karamele i čari egzotičnog ananasa.

fabriccare-antiage-ljubicasti-cvijece

Caring Dream osvaja svojim bogatim mirisom koji u bazi nosi zanosne note jasmina, vanilije i sandalovine, a dašak svježine unose razdragane note marelice i kruške.

fabriccare-antiage-kapljica

Osim što mirišu poput parfema, još je bolje to što i traju poput njega. Nakon pranja, vaš omiljeni miris ostat će postojan do 16 tjedana.

fabriccare-formaldehyde-free

Mikrokapsule su izrađene pomoću jedinstvene tehnologije, zbog čega su omekšivači Formaldehyde free pa su sigurni i sa zdravstvene strane. inače se Formaldehyde smatra kancerogenim sastojkom, jer se koristi za konzerviranje.

fabriccare-zero-wate

Tijekom proizvodnje boca dolazi do stvaranja otpadne plastike, koja se potom ponovno melje i koristi za proizvodnju nove ambalaže. Tako da je riječ o zatvoren Zero Waste krugu, bez otapada.