WEB_VIZUAL_OMEKSIVACI_1920x664_07_2023

Intense Omekšivači

OMEKŠIVAČI_CLAIMOVI_0,9_1,7L_ORIGINAL_FINAL_SCREEN_08_2023

Original omekšivač će vas oduševiti ako volite izražene cvjetne i drvenaste tonove. Miris je baziran na zrelim listovima pačulije uz cvjetnu notu ljubičice, ruže, jasmina s voćnim notama jabuke, citrusa i slatke kruške.

OMEKŠIVAČI_CLAIMOVI_0,9_1,7L_LAGOON_FINAL_SCREEN_08_2023

Ukoliko ste ljubitelj mediteranskih aroma, za vas je Violeta Lagoon- omekšivač s mirisnim uljem aromatičnog peperminta te listova mandarine i limete.

OMEKŠIVAČI_CLAIMOVI_0,9_1,7L_PARADISE_FINAL_SCREEN_08_2023

Paradise omekšivač - obogaćen čistim, snažnim i senzualnim notama, donosi osvježenje u vruće ljetne dane. Bogati citrusni prizvuk u kombinaciji sa notama slatkog jasmina.

OMEKŠIVAČI_CLAIMOVI_0,9_1,7L_SENSITIVE_FINAL_SCREEN_08_2023

Ispunite tkanine nježnim mirisom koji se aktivira na dodir. Spoj slatke note vanilije s cvjetnim buketom božura i ljubičice, koji udjeno štiti vašu odjeću čini srce Sensitive omekšivača. Dostupna pakiranja 0.9 i 1.8 litara

fabriccare-16-weeks

Formulacija je obogaćena mirisnim mikrokapsulama, koje čuvaju svježinu odjeće i do 16 tjedana nakon pranja.

fabriccare-formaldehyde-free

Mikrokapsule su izrađene pomoću jedinstvene tehnologije, zbog čega su omekšivači Formaldehyde free pa su sigurni i sa zdravstvene strane. Inače se Formaldehyde smatra kancerogenim sastojkom, jer se koristi za konzerviranje.

fabriccare-zero-wate

Tijekom proizvodnje boca dolazi do stvaranja otpadne plastike, koja se potom ponovno melje i koristi za proizvodnju nove ambalaže. Tako da je riječ o zatvoren Zero Waste krugu, bez otapada.